La regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, ha fet entrega en diferents centres educatius de la ciutat de les motxilles viatgeres, en concret, hui ha estat en IES Andreu Sempere, CPEE Tomás Llácer i Col·legi Esclaves SCJ.

Moment de la entrega de una de les motxilles

‘Motxilles viatgeres’ és el nom elegit des d’aquest departament pel material triat: llibres, cartes, etc, per treballar en matèria d’Igualtat, l’alumnat, l’equip educatiu i les famílies.

Hi ha un total de 57 llibres diferents elegits pel Departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, seguint el full de ruta marcat en aquesta matèria pel personal tècnic del Departament i comptant amb la col·laboració de diferents entitats. Es repartirà una dotació en cada centre adequada a l’edat de l’alumnat.

Per dur a terme aquesta iniciativa s’ha comptat amb els llibreters d’Alcoi, tots els llibres han estat adquirits en llibreries locals.

Els llibres a més d’arribar als centres educatius, també s’incorporaran a la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi.

Altre moment de la entrega de estes motxilles

Entregadas las primeras ‘Motxilles viatgeres’ de la concejalía de Igualdad

La concejala de Igualdad, Aranza de Gracia, ha hecho entrega en diferentes centros educativos de la ciudad de las mochilas viajeras, en concreto, hoy ha estado en IES Andreu Sempere, CPEE Tomás Llácer y Colegio Esclavas SCJ.

‘Motxilles viatgeres’ es el nombre elegido desde este departamento por el material elegido: libros, cartas, etc, para trabajar en materia de Igualdad, el alumnado, el equipo educativo y las familias.

Hay un total de 57 libros diferentes elegidos por el Departamento de Igualdad del Ayuntamiento de Alcoy, siguiendo la hoja de ruta marcada en esta materia por el personal técnico del Departamento y contando con la colaboración de diferentes entidades. Se repartirá una dotación en cada centro adecuada a la edad del alumnado.

Para llevar a cabo esta iniciativa se ha contado con los libreros de Alcoy, todos los libros han sido adquiridos en librerías locales.

Los libros además de llegar a los centros educativos, también se incorporarán en la Red

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here